It is currently 26 Mar 2019, 01:15

All times are UTC+01:00
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 23 Aug 2010, 22:45 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Jun 2005, 02:31
Posts: 7763
Location: Behind this board
Vanaf september verwend Panama de bezoekers weer eens met een “Panama presents” avond. Deze avonden staan altijd garant voor de grootste internationale & nationale DJ’s. Grootheden van John Digweed tot Swedish House Mafia kwamen in het verleden al voorbij tijdens Panama presents.

Voor de aftrap van de eerste Panama presents op vrijdag 10 september, is een oude bekende uitgenodigd die Panama al menigmaal op zijn kop wist te zetten. Ook dit jaar was hij nog te bewonderen op de grote festivals in ons land. Met trots presenteren wij dan ook deze zeer geliefde Engelsman…..DAVE SEAMAN! Laat je door hem meenemen in een overweldigende muzikale trip van Progressive tot keiharde minimal. Tevens wordt hij vergezeld door onze Nederlandse Minimal & Techno koning Bart Skils (VOLTT) . Met deze overheerlijke line-up belooft het voor de liefhebbers nu al een ouderwets avondje Panama te worden.Image

Dave Seaman
Deze, uit Leeds (UK) afkomstige veteraan draait al zeker 20 jaar mee in de dance scène. Als eerste editor van club-bijbel ‘Mixmag’, succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft ook meer dan 20 mixcompilaties voor gerenommeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan, kenners weten dat deze eer niet zomaar eenieder toekomt. Hij is ook de drijvende kracht achter een aantal onafhankelijke dance-labels zoals Stress Records en Audio Therapy. Om nog maar te zwijgen over zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ als Levi’s model en BBC presentator. Deze man kan met recht zeggen: ‘…been there, done that!’.

Bart Skils
Skils is wat deze man van Hollandse bodem zeker zal laten zien en horen tijdens ook zijn terugkeer in Panama. Zijn carrière begon in 1995 toen hij verhuisde naar Amsterdam en begon te werken voor Outland Records. Zijn eerste optreden als dj was in Mazzo, de legendarische Amsterdamse club en bleef daar hangen als resident dj met zijn eigen wekelijkse Voltt avonden. Bart staat bekend om zijn vloeiende manier van mixen en zijn dynamische sets die hij altijd weet te produceren. Zijn liefde voor minimal & techno is overduidelijk en daarom zal hij op vrijdag 10 september het stokje van Dave Seaman overnemen en de clubavond op een weergaloze wijze afsluiten

Schaamteloos DJ’s
Tot slot zullen Branko en Jan, beter bekend onder de naam ‘Schaamteloos DJ’s’ ook deze avond weer op hun vertrouwde manier opwarmen. hun come back in Panama maken. Jan Boom (Panama, Mazzo) en Branko van Hilten (Natural , TWSTD) zijn bij elkaar gekomen naarmate de electronische scene zich meer ontwikkelde in een trend die alle stijlen gecombineerd ziet gaan. Daarin dragen Jan en Branko een steentje bij maar dan wel in hun eigen stijl en geluid, zo is Schaamteloos-dj’s ontstaan.. Dit dj-team staat voor een warme progressive funky house sound.

Studio hosted by Koopavond!
In de studio alvast een voorproefje van het nieuwe Techno concept dat vanaf Oktober elke 2de donderdag van de maand plaats gaat vinden. Van opkomende talenten tot gerenommeerde helden iedereen komt voorbij tijdens Koopavond.

Panama presents.. Not just any other night in Amsterdam!

PANAMA* pres. ‘DAVE SEAMAN & BART SKILS – vrijdag 10 september

Line-up:
Theatre: Dave Seaman (UK), Bart Skils, Schaamteloos DJ’s
Studio hosted by KOOPAVOND!: Wesdex, Don Do’nuts, Staas, Brad Tipp
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: € 15,-
Presale: € 10,- via http://www.panama.nl (Paylogic), alle Primera Shops & Alle Free Record Shops
Dine & Dance €35,- (three course menu+ ticket)
VIP: Mail info@panama.nl
We verloten voor dit feest gastenlijstplekken !!!
Mail voor donderdag 9 september je forum- en je volledige naam naar:
guestlist@groovecollection.nl


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.3 by KamijouTouma