It is currently 01 Oct 2022, 03:08

All times are UTC+02:00
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 02 Dec 2005, 05:03 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Jun 2005, 02:31
Posts: 7763
Location: Behind this board
We hebben dus vanaf nu een eigen podcast kanaal. [url=http://groovecollection.podbean.com/]podcast pagina[/url].

Je kunt je abonneren op deze podcast door de onderstaande link te kopiëren in jouw favoriete podcast-programma (zoals [url=http://www.apple.com/nl/itunes/]iTunes[/url] of [url=http://juicereceiver.sourceforge.net/]Juice Reciever[/url]) of klik [url=http://itunes.apple.com/nl/podcast/the-groove-collection/id351347775]hier[/url] (als je al iTunes hebt).

[code]http://groovecollection.podbean.com/feed[/code]

[size=150]Weet je niet hoe dit werkt?[/size]

1. Start iTunes en kies uit het Geavanceerd-menu de optie Abonneren op Podcast.
2. Typ, in het venster dat verschijnt, de code die hierboven staat.
3. Druk op OK. Je hebt je nu op deze podcast geabonneerd en de meest recente uitzending zal automatisch worden opgehaald.

Op deze manier haal je altijd gelijk de nieuwste show binnen zodra er weer een online komt.Je kan ook gewoon de mp3's downloaden zonder iTunes en/of Ipod. Ga naar [url=http://groovecollection.podbean.com/]Podbean[/url] en je ziet de laatste aflevering bovenaan staan. Scroll naar beneden voor de vorige delen die altijd online blijven staan. Daar staan luister en download opties.Hier nog wat algemene info over Podcasting:

De term podcasting is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en broadcasting. Alhoewel de technologie niet alleen bruikbaar is met de iPod, was het succes ervan een belangrijke stap in de ontwikkeling ervan. Podcasting staat, in de meest strikte zin, voor een systeem waarin podcasters audio(MP3)-bestanden met discussies, radioshows, muziekprogramma’s, beschikbaar stellen via Internet, en tevens een news feed in RSS-formaat creëren, die een verwijzing bevat naar de MP3-bestanden, en die automatisch verwerkt kan worden door podcast-aggregators of podcatchers. Deze laatste gaan die audio files dan automatisch downloaden en ze ofwel onmiddellijk op een MP3-speler kopiëren, ofwel aan de gebruiker melden dat hij ze op de PC kan beluisteren.

In de breedste zin staat podcasting voor het verspreiden van digitale bestanden die door speciale programma’s afgehaald worden om ze later te gebruiken. Dus dit kan audio zijn (MP3, Windows Media, Real Media), video (MPEG, DivX,QuickTime, …) of software. De huidige podcastscene heeft iets van de geest en het enthousiasme van de eerste radiopiraten, en gebruikt als lijfspreuk de term ‘Almost Live Radio’


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.3 by KamijouTouma