It is currently 04 Oct 2023, 15:54

All times are UTC+02:00
Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 17 Sep 2008, 11:13 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Jun 2005, 02:31
Posts: 7763
Location: Behind this board
[right]Reviewer: Mistik[/right]Titel: Magnanimity
Artiest: C-Jay
[color=black]Artiest:[/color] [url]http://www.myspace.com/cjaysessions[/url]
Label: The Sessions Recordings
[color=black]Label:[/color] [url]http://www.thesessions.nl[/url]
Type: Double Artist Album


Toen ik de vraag kreeg of ik C-jay’s album wilde recenseren moest ik wel even een keer goed nadenken of ik wel de juiste persoon was om dit doen. Het is niet altijd makkelijk om over het geestelijk kindje schrijven van iemand die ik na al die jaren toch wel vriend zou willen noemen. Niet dat ik bang was dat de muziek niet goed zou zijn, maar wel of ik de juiste woorden zou kunnen vinden om de een goede recensie te schrijven. Ik weet hoeveel moeite, bloed zweet en tranen dit album gekost heeft en hoe belangrijk deze release voor C-jay is. Ik heb toch besloten het te doen en hem niet aan iemand anders door te geven. Ik denk namelijk dat ik wel iets zinnigs over zijn muziek kan schrijven.

Ik ga niet te veel woorden verspillen aan een omschrijving van wie C-jay is. Daar is dit menneke zelf heel goed in, en wie nog niet weet wie hij is heeft zijn ogen en oren in zijn zak gehouden de afgelopen jaren op dit forum. C-jay is niet vies van een beetje zelfpromotie en dat heeft hij op dit forum dan ook vaak genoeg gedaan. Niks mis mee, want iemand moet het toch doen en ik denk dat dit wel typerend is voor deze self made dj/producer en promotor. Want hard werken kan ie. Dat hij in een paar maanden tijd een heel album in elkaar heeft gezet en dat nog wel naast zijn andere dagelijks bezigheden verdient veel respect. Om diverse redenen heeft hij ervoor gekozen om zijn album op zijn eigen "The Sessions recordings" label uit te brengen in samenwerking met Baroque. Dat is geen slecht idee, want op die manier hou je alle touwtjes zelf in handen. Ook loopt er geen A & R manager in je nek te hijgen met diverse deadlines, want het hele proces een stuk plezieriger maakt.

En wat voor album! C-jay heeft door de jaren heen zijn eigen stijl ontwikkeld die niet echt in een hokje te plaatsen is. Het is een mix van stevige progressieve trance, techno met een vleugje psychedelic trance er door heen en dan nog wat andere invloeden zoals electro en house. Er zit altijd een hoofd element in dat je energie zou kunnen noemen. Gaan met die banaan! Dat is een ook een goede omschrijving voor dit Album. Een hoop dance producers gaan als een album ineens totaal andere dingen maken dan ze normaal maken om vooral maar te laten horen dat ze van alle markten thuis zijn. Natuurlijk is een album een mooie gelegenheid om wat anders te laten horen, maar als dit weer erg geforceerd wordt gedaan, haak ik af. Het grootste gedeelte van dit album is dansvloer gericht en daar ben ik blij om; want dat is waar C jay het beste in is: dansvloeren in beweging krijgen.

[center][img]http://forum.groovecollection.nl/images/reviews/magnanimity.jpg[/img][/center]
De openingstrack laat horen dat C-jay meer kan dan alleen maar 4/4 beats maken. Commencement is namelijk een supermooie ambient track. Mooie warme synthts worden begeleid door een heerlijke Boards of Canada/Autechre achtige beat. De geluiden liggen goed in elkaar. Een mooie opener die duidelijk laat horen waar C-jay zijn roots liggen: Jean Michel Jarre. Ik wist wel dat hij ook dit soort tracks maakte,alleen heeft hij die bij mij weten nog nooit gereleased en wat mij betreft mag hij dat wel vaker doen!

Indecent behaviour schudt je gelijk wakker. Deze samenwerking met de in Nederland vertoevende Amerikaan Medway is een heerlijk warme progressive track. Een kale doffe beat die vrij snel begeleid wordt door synthstabs kabbelt vormt het begin en Sissende high hats bouwen het geheel op tot de mainhook er vrij snel in komt: een vette baseline die als snel gezelschap krijgt van een beetje neurotisch hypnotiserend synth geluidje. Langzaam opbouwend komen er meer geluiden bij en halen ze af en toe wat weg om de spanning er op te houden tot aan de break. Daar krijgt het neurotische synth geluidje een hoofdrol. Alleen de vocale samples hadden van mij achterwege kunnen blijven, omdat ze wat mij betreft niks toevoegen aan de break. Na de break is het alle remmen los, als de heren alle schuiven open gooien.

Burn out 2.0 is een samenwerking met de mij onbekende producer Citizen. Dit is een peaktime progressieve trance plaat in de stijl van het overbekende Hook label. Een donkere rollende baseline, moddervette kick en nerveuze synth sounds geven deze track een beetje een psy trance randje. Peaktime materiaal dat erg goed zal doen op een open lucht feest tussen de kampvuren en langharige hippies in. De vocale indianen samples benadrukken dit gevoel nog eens extra. Deze track staat al een tijdje hoog in mijn playlist en is heerlijk tijdloos. De moddervette break maakt het geheel af. Dit is trance zoals trance bedoeld is en altijd zou moeten zijn!

Banger ligt een beetje in hetzelfde straatje. Alleen dan een tandje dieper zou ik zeggen. De briljante vrouwelijke vocalen die geleend zijn van de World Wide Party People Manifesto worden begeleid door een heerlijke diepe acid baseline en donker synthgeluiden. Goa trance anyone? De plotselinge break helpt mee om de spanning op te bouwen en wederom krijg ik visioenen van open lucht feesten met veel geestelijk verruimende middelen binnen handbereik. Deze track is een Een 10 minuut nog wat diepe lange trip! Van het voorjaar had ik al een test versie gekregen van deze track die ik liet horen aan een vriendinnetje dat opgegroeid is op Goa tussen de feestende hippies en die begon gelijk spontaan uit haar dak te gaan terwijl ze allerlei indianen gebaren begon te maken. Dat is denk ik wel een groot compliment!

Miko is genoemd naar een van C-jay's honden wat ik wel erg vertederend vind. Wederom peaktime dansvloer materiaal alhoewel een stukje subtieler dan de 2 vorige tracks. Een wat meer naar de achtergrond kruipende beat begeleid wat spookachtige synths vormt de mainhook. Langzaam bouw de track op en komen er hier en daar wat mannelijke vocale samples tussendoor die mij sterk aan Underworld deden denken. De break is briljant met een krakende synth stab en zuigende geluiden. De break is gelukkig niet te lang zodat de spanning niet verdwijnt. Daarna is het alle remmen los!

Moshi is C-jay's andere hondje en ook de naam van de volgende track. Een scheurende trance synth bewerkt met effecten vormen de intro. Een heerlijke diepe doffe beat knalt er in die vrij snel begeleid worden door een knetterende acid baseline. Hypnotiserend en heerlijk vaag. Dan knalt de bekende C-jay trance drive er in die naar een paar minuten veranderd is een beetje eighties achtige synth sound die sterk doet denken aan Donna Summer's I feel love, maar dan in een opzwepende trance uitvoering. Weer die typische gaan progressive trance sound die zo kenmerkend is voor C-jay.

You can't resist neigt wat meer naar de progressive toe en zou niet misstaan in een Digweed of Sasha set. Deze heren laten de laatste tijd ook wat meer melodie en trance invloeden horen in hun set. Veel effecten en de track is aardig dichtgemetseld door de diverse sounds. Dit juweeltje gaat voorlopig ook mijn cd map niet meer uit. Heerlijke beats gecombineerd met warme strings en een hypnotiserende bassline houden je maximaal in hun greep. Tijdens de break knalt er een funky breakbeat in waarna het weer losgaat. Toch wel een van de betere tracks op dit album wat mij betreft.

Afsluiter is het 10 min 50 duren epische Shogun. Deze track bouwt langzaam op en stap voor stap gaan alle remmen los. De Jean Michell Jarre invloeden komen hier duidelijk naar voren met de jaren tachtig synth geluiden en big strings die er langzaam in komen. Hier en daar doet deze track mij ook erg denken aan War of the worlds van Jeff Wayne. Big sounds en big strings! Niks mee mis mee, deze zou nog wel eens in een setje van Armin van Buren kunnen passen als hij wat dieper gaat. Goede trance, maar net iets te veel voor mij. Niettemin een geweldige afsluiter van dit Album!Als extraatje zit er ook nog een cd bij met remixen uitgevoerd door producers waar C-jay bevriend mee is. En wat voor remixen!

Commencement verandert in de Behind blue eyes remix in subtiele warme progressieve houser met wat dromerige trance invloeden. Daardoor wordt deze track ineens een uitermate geschikte plaat om de niet zo warme zomer mee af te sluiten. Indecent behaviour wordt door Roger Martinez in piepende en krakende house veranderd met een vleugje techhouse er door heen. Deze is het niet niet helemaal voor mij, vooral omdat het origineel zo sterk is. Alter Breed haalt Burnout 2.o door de electro mangel met een resultaat wat mij erg aan de Deadmouse sound doet denken. De afgeknepen baselines, vage break en scheurende synths maken dit tot peaktime materiaal. LeRon, Yves Eaux & Luke Star verbouwen Banger tot een subtiele funky progressive beauty, met veel nadruk op de vocalen die zwaar door de effecten bakken worden gehaald. Totaal anders dan het origineel en veel ingetogener. De heerlijke acid achtige versie van Miko door SQL met lange break is ook een stuk ingetogener. De droge pok pok beat geeft de track een totaal ander gevoel. De 1.07 minuut lange break is geweldig met al die effecten die los gaan en zorgt er voor dat de spanning er toch aardig opgebouwd wordt. Een van mijn favoriete remixen moet ik zeggen. Francesco Pico verbouwt Moshi tot een beetje langdradige progressive plaat met hier en daar wat trance invloeden. De subtiele piano synths zijn erg mooi, maar dit is niet helemaal mijn ding. De beste remix is die van Jay Dee, die met zijn remix van You Can´t resist een heerlijk vage 3 am plaat aflevert die zo in een Sasha set zou passen. De doffe diepe beat doet rare dingen in je onderbuik en de neurotische synths erover heen doen mij heel erg denken aan de sound van 2001 maar dan nu! Afsluiter is de Dirty Disorder remix van Shogun. Deze remix is ook wat subtieler en minder peaktime dan het origineel. Het tempo wordt wat naar beneden geschroefd wat hem wat meer geschikt maakt voor het begin van de avond. De synths zweven een beetje over de beat heen, wat een erg trippy effect geeft. Een mooie plaat om de avond mee te openen.


Conclusie: Ik vind het knap hoe C-jay zij eigen typische sound heeft weten te creeren door de jaren heen en hier ook trouw aan blijft. Ik denk dat dit album dan ook een mooi visite kaartje is voor dit bezige mannetje. Als je subtiele luisterplaatjes zoekt dan is dit album niks voor jou. De algehele sound is erg dansvloer gericht, maar de productie kwaliteit van de tracks is zo hoog dat ze met gemak overeind blijven in de huiskamer. C-jay levert met Magnamity een van de beter albums af dit jaar. De extra cd met remixen voegt ok daadwerkelijk wat toe aan het album en maken Magnamity aantrekklijk voor een ander publiek. Ik wil ook een compliment geven aan Eelke Kleijn voor de sublieme mastering. De tracks knallen werkelijk superhelder en diep mijn speakers uit. En dit hoor je niet zo vaak tegenwoordig, aangezien op de mastering vaak wordt bezuinigd to mijn grote spijt. A job wel done op alle gebieden zou ik zeggen.disc 1 - the originals
1. commencement [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZjqQfOIARF7KcvO5iP6sTkJO5g4-tzlxMV-2W38zms4JP4yqsM4vlBc_x3qNFhLbSY_UdjZnqtSBhPYXb8z66Q8BY3IfIkBq-wkFkCADjDWr6zmgR4IQeYGAnWWfsf1ks6iUdnMJ7tOKDzHI2-tjR3b]listen[/url]
2. indecent behaviour [with medway] [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhzz67tKbc3Tr_8okYUH1zJm_cIPSNgqllHJxLkqM2h8eH2bgwDKvXahnljzf-1UbcOHjBmj_GqE4Vdl8rhXYKglMrJ0MW0afKE1fhGYLAtnKJFowkmV9vVmpbAbNRo0tfMURFccI_2oVvBydGUC2rp]listen[/url]
3. burnout 2.0 [with citizen] [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZi3-7HOZR6tQIRDP4H5CRWdRQJRYFlQ9-bTYsDBxgNhpx_S_FW2oiToJ_rj90AlAthxxo51wxo0wywbwsDuXFWHPtDBy61-qV4WQWSlx3eFods6oGI8eSnmZ6-HL39NNZjULUIxJtRVJxKRxJylLfPT]listen[/url]
4. banger [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhQ-M8EF3KLWPJsW_UEH_s2ViH1duWWs4q91Dvfs7KevcEmgpvsQFJsqsKxPLWOKqODsE_VoarVfdfUz1FLu420SWUwGNghyAGMhvutM_B7sBMpsLzTaIA5jYJ1M9Zw_nXXz4jMllOriRfpwyxaic7k]listen[/url]
5. miko [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhVsX7DExZRyrOSGAfduGcVqHKMVX1gTkQKLi62_iyZrEmZsNOQWM86A9vlyFDXsP8n6LUhjJq8UwXUDkZw4Yf6HcMAnsce-uz6vPkF4isgwhjHxb6jszJcZma-tNO4gwF7P8k22_ogWGkojA8-80SK]listen[/url]
6. moshi [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhFJXulouGdgCkv4tlmQposyeA68APjSYP2kIpGLOXykqoJbydn7DBekriHcXbic-du21maIo5vQeBy23F6-Tqib0rYgQYEciLcDn36ukY_I0yBimY0Q5lNaCZUbNmKm6i5uvBEvUDRS4K548nCR69m]listen[/url]
7. you can't resist [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhkaXAxWNIYa580AwUaCCmsXkxXDpLri-KZrOZSPDjQjfY24s1xXHKXemj-WKoArkhdpg6rCi2RTsWpYAMQLO4kfJOnw3bIhfGTwBfXQZBzyvZLxbkp3yG5M291BKiom2ejdBpz0t1pQDF-TszpoWpG]listen[/url]
8. shogun [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZhOu3Sz17e4SOhgdRiE0s3Lvrar9lZut3Olu7iHQVLRH4Y2f3t3P2yVUgepCjGA6q9jUuuTxryj3ZC_IImgl6u9j-pEyc3dv0pJ6lhrjYr9k0Rp6bMeW3n2stcW8z3WG1fqrF9UZk7OgmJM4xzd_b7C]listen[/url]

disc 2 - the remixes
1. behind blue eyes remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZju1yPmpPJZU5gKj5tUTsQ6n41EWtadbSAvUmbjFZpt3M8bgkBAtw8vLHKTRIu9FO2RcAimW0MJa1kHFx3yCJp1LqeSRqRtAIq29xZ4d_wEJ_lsJmBR8i_GeMjo1jq9SYyfPAEs-9Kzs6KXOANwBxN7]listen[/url]
2. roger martinez remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZjPFQhlNPiRGRynUBbXBIlYus8NmoK7rzHB1bs_-9qRoQGQ0tGobD9E35roujBcjR1eSJmCi-Xpdxco0kkfkmkeYfuoYqBE0OkJS76Ypt3OaMudKdAKntJDKpR06FdSfxqZ5h_a91YF9UHmulysWTW0]listen[/url]
3. alter breed remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZgZ_VUpKjaKpG2YiiEEPugbjRQaabaVPzNXais-Sj8W7VyXrtkiGFSEVAEZMUf6G19abyIJ-HL8atkVujTTD8CJWr8i3iZKUxAow1_319ovBsiZdDzcqmFvfuqbwTJq0TdGSJyNnpZYhN6_hjpL1O7U]listen[/url]
4. leron & yves eaux remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZjSEmITcmuMBXYYlYmPkJFLeH4He_vZj8kguGB6H3Cf4mRj2kaJDpxJ1kfc81tXKfv0FVQVNlO5hL9Tpivd2Ex_7kS9VrnL_TwSEepBrWgKXx-EQO1RTgRpwi5m3Vv5B7zsud_Mv4xYSSbizWPzD2KK]listen[/url]
5. sql remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZgOmz3efMEAkC9wAUL8SiaDBGlMiSVe5cz-mPtGcNbDovJoZF705xqGgsBpFXSf4dVfh0dzaPye1c-p0UVYYXHDetJ5cNQoRrYOL0CCXj-llWwXbOZ1ufPvDA3FEuCIheGD7noyiYeOgoNzRbSMe2WT]listen[/url]
6. francesco pico remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZgcG8ERdNEDCQOZ3O91tZsdcRncsShKb6bXSjmppawvYXtGvp-N9PzTF7S9SyDGIvbAi0Fs6rB7awb40NU1fUbvoTZ_ISgZuoOnbgCTNAlhggyjqelpt6Dz5R6fsAUoAsk7XFyq8OzuZs1kZxPfft0c]listen[/url]
7. jaydee remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZh1cTlk8eCjbujgUey6CnbLTCc1osPDLEE_KfRHGCb9O9qdABDGLeRJWBS3Ssr_7ybbgDwtyzzyFaNC9DezC89PXkNoRCJ-h2FbYg5nYgDMuVyO_mwg3EXq2WeAVIbtcIi3c4Ehj1s1JekISTX6Xo75]listen[/url]
8. dirty disorder remix [url=http://rs6.net/tn.jsp?e=001rtDK9QUysZjfnQ6r0c3JUXcPgfQE6eu4h3WDw7b9yZp7-rfYFIObF_Ut7_nVWwq6LBt6SHhrMIH2d3vyLPx_X2umDHCSKfB9Lbou9I0Wti5hVdnN_J807Z0kvXXe0XX-JX0Cs3BFSJiPVvz8rzXiRWHb7-E1bePR]listen[/url]We hebben van deze cd 2 exemplaren om weg te geven.
Stuur een e-mail naar:
prijsvraag@groovecollection.nl en maak kans op deze cd.


[size=75]- inzenden voor 1 Oktober a.s.
- alleen voor members (vermeld je username in je email)[/size]


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 17 Sep 2008, 16:23 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 04 Jan 2007, 13:46
Posts: 676
Location: T.B.C.
:hat

En nu uitkijken naar de 25e zou ik zeggen!


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 17 Sep 2008, 18:18 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
vette review... me happy...

NOG leuker, vandaag heb ik voor het eerst het eindresultaat in handen gekregen!!!!
man, wat een mooi moment was dat!!!

astral music, de distributeur had hem vandaag binnen gekregen... ik er direct heen gescheurd [woon tegenwoordig op 3 minuten afstand van astral] kreeg een doosje mee, en oh oh oh wat was dat cool zeg, om voor het eerst ooit je eerste album ooit uit te pakken....

boekje is ook precies zo geworden als gehoopt, qua dikte papier en druk kwaliteit en zo...
hij gaat vrijdag de deur uit naar alle tijdschriften, media, party sites etc. etc. ter review... benieuwd...

happy!!! :cool

ook vandaag verschenen, de review van de "oostenrijkse GC" http://www.progressive-world.at/index.p ... Itemid=156

supercool is de grappig gevonden tekst op het laatst: "progressive trance zal waarschijnlijk de komende maanden geen heropleving meemaken richting populair genre, maar mocht dit wel zo zijn dan is dit album er zeker 1 van de oorzaken van"
hoe dik??!!!!! haha...

nah, ik ga weer ff staren naar mijn cd... :lol

[29 sept in de winkels, 25 en 28 sept te verkrijgen tijdens releasefeest en tijdens chakra]


Top
   
PostPosted: 17 Sep 2008, 20:49 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 05 Nov 2006, 11:18
Posts: 4396
Location: lost in sound
[quote="C-Jay"]oh oh oh wat was dat cool zeg, om voor het eerst ooit je eerste album ooit uit te pakken....
nah, ik ga weer ff staren naar mijn cd... :lol


Dat zal wel n "kippevel-zo-hoog-als-de-Himalaya-momentje" zijn geweest, Chris.
Heel vet voor je. Ik hoop dat je album n succes wordt. :)

_________________
[color=#FFFF00]Music is the answer, to your problems.
= Just keep on dancing =[/color]

[color=#00FF00]Go into the world and do well. But more importantly: go into the world and do good.[/color]


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 18 Sep 2008, 00:15 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 19:23
Posts: 3166
Location: Gouda
Zeer goede review (Y)

_________________
I love PoesUps!


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 18 Sep 2008, 21:47 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 18 Nov 2005, 13:31
Posts: 331
Location: noordwijkerhout
Goede recensie. Ik heb zo her en der -ook op de dansvloer- al wat gehoord van het album, klinkt erggggg lekker (Y)

We kunnen -shit- helaas niet aanwezig zijn de 25e (zijn dan onderweg naar Frankrijk om de docher op te halen van haar stage adres) Baal daar wel beetje van want had er erg graag bij geweest.
Maar het album gaat zeker weten aangeschaft worden.

Hoop voor je dat het een enorm succes gaat worden. Ik zal zeker daar waar mogelijk je (zoals altijd) promoten ;)


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 19 Sep 2008, 00:03 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 20 Jun 2005, 19:13
Posts: 55
Location: Gouda
Wat een uitgebreide recensie is dit... Compliment naar de reporter...

Zal vast de muziek waard zijn dus dat belooft wat voor (vanaf) volgende week
donderdag :cool

Jammer dat Bertje en Juan hier niet bij kunnen zijn 8-)

_________________
Happy Party Bird !!!!!


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 02 Oct 2008, 20:04 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
lachen...
http://www.nhverdwijnt.nl/nhverdwijnt/f ... ijnt_3.pdf


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 03 Oct 2008, 13:30 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 28 Jun 2005, 23:28
Posts: 576
Location: Rotterdam, Netherlands
Leuk artikel man!


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 03 Oct 2008, 16:08 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 14 Jun 2005, 18:17
Posts: 2315
Location: Denver, Co, USA
goede mastering van jou ook btw!


Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 03 Oct 2008, 16:44 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 11:00
Posts: 5641
Location: Amsterdam
Tof stuk C-Jay! :hat


Top
   
PostPosted: 06 Oct 2008, 14:07 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 28 Jun 2005, 23:28
Posts: 576
Location: Rotterdam, Netherlands
[quote="Mistik"]goede mastering van jou ook btw!

Dankjewel! :)

Top
   
 Post subject: re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 06 Oct 2008, 15:31 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 11 May 2006, 17:56
Posts: 3002
:lol :lol :roll eelke is de beste (Y)

_________________
"We MKN er een groot feest van!"
"MKN Like No One Can"


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 01 Mar 2009, 17:43 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
hier nog het stukje uit de OOR van februari...

[img]http://album.partyflock.nl/61508538.jpg?nocache;33433865[/img]


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 15 Mar 2009, 20:54 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 26 Jan 2006, 13:52
Posts: 843
Location: In me huis
Wie hebben het album gewonnen eigenlijk? :oops


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 18 Mar 2009, 11:13 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
ja inderdaad, das een goeie?
jer, heeft er uberhaupt wel iemand meegedaan aan de actie? :oops


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 18 Mar 2009, 21:55 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Jun 2005, 02:31
Posts: 7763
Location: Behind this board
Ik zal het tot op de bodem uit zoeken hoe/of deze er tussendoor is geslopen. :)

_________________
[url=http://www.groovecollectionrecords.com][img]http://www.groovecollection.nl/images/Messageboard/logoB2.png[/img][/url]


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 24 Mar 2009, 07:51 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
hey jer, ik had ondertussen van je begrepen dat de oude lijst met inzendingen boven water is gekomen, en dat we 2 winnaars hebben!!! :cool
die zullen wel denken, asjemnou? 5 maanden later...

benieuwd wie het zijn, ik zal de albums opsturen...
enne....ik verwacht wel een review van ze natuurlijk.. :tune


Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 24 Mar 2009, 19:55 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector

Joined: 12 Jun 2005, 02:02
Posts: 636
[quote="C-Jay"]
enne....ik verwacht wel een review van ze natuurlijk.. :tune


nog één ??

Top
   
 Post subject: Re: C-Jay - Magnanimity
PostPosted: 24 Mar 2009, 20:23 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 18:53
Posts: 3636
Location: Amsterdam
ja...nog 1...
:roll

ome jer heeft me trouwens de namen van de winnaars gestuurd... de cd''s heb ik vandaag op de bus gedaan...
jack kramer uit groningen, en wouter vermeire uit belgie...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.3 by KamijouTouma