The Groove Collection Forums
https://forum.groovecollection.nl/

Amsterdam Dance Event 2015
https://forum.groovecollection.nl/viewtopic.php?f=34&t=12383
Page 1 of 1

Author:  Fatalfelix [ 08 Oct 2015, 17:20 ]
Post subject:  Amsterdam Dance Event 2015

Volgende week is het weer zo ver, het Amsterdam Dance Event 2015 staat op het programma!!!

[img]http://runthetrap.com/wp-content/uploads/2015/09/131011-ADE2013-bg2-2.jpg[/img]

Er worden weer veel leuke feestjes georganiseerd en ik was eigenlijk wel benieuwd welke gigs jullie op de agenda hadden staan?

Zelf heb ik op vrijdag nog een moeilijke keuze. Ik heb zowel een ticket voor de Bedrock avond als een ticket voor de Ovum/Soma avond. Ik denk dat ik dit jaar een keer voor de laatste ga. Heb Josh Wink nog nooit live gezien, en ben ook erg benieuwd hoe Chymera en Vince Watson draaien! Mocht iemand dus nog een ticket zoeken voor Bedrock dan mag je altijd PM'en!

Op zondag wil ik proberen om naar Groovecollection on Board te gaan. Lekkere line-up, en de vorige keer tijdens Kingsday was de sfeer fantastisch!

Author:  Jerry [ 10 Oct 2015, 23:25 ]
Post subject:  Re: Amsterdam Dance Event 2015

[quote="Fatalfelix"]Op zondag wil ik proberen om naar Groovecollection on Board te gaan. Lekkere line-up, en de vorige keer tijdens Kingsday was de sfeer fantastisch!

meer heb je niet nodig :p

Author:  Original [ 16 Oct 2015, 17:22 ]
Post subject:  Re: Amsterdam Dance Event 2015

Wellicht nog de boot op zondag. Sowieso kaartje voor DGTL Zaterdag met Maceo Plex, Michael Mayer, Kölsch, Patrice Bäumel ...
:tune

Author:  Jerry [ 16 Oct 2015, 20:05 ]
Post subject:  Re: Amsterdam Dance Event 2015

https://shop.ticketscript.com/channel/w ... d/5LD6EUJR

Author:  Fatalfelix [ 17 Oct 2015, 16:24 ]
Post subject:  Re: Amsterdam Dance Event 2015

Gisteravond/vanmorgen naar Click geweest in de Westerunie. Moet zeggen dat ik best veel had verwacht van Chymera, Vince Watson en Josh Wink, maar helaas viel het een beetje tegen. Vanwege vertraging hadden we Chymera gemist, en in de set van Vince Watson was Vince Watson niet echt te bekennen. Daarnaast was het geluid in die zaal erg slecht.

Tussendoor nog wel genoten van wat onbekende dj's. De voor mij onbekende Marc/Baba Robijn horen draaien in de lounge/café, en moet eerlijk zeggen dat dit de held van de avond was. De enige dj die wel een lekkere opbouw in zijn set had!

Aan het einde nog even bij Steve Bug gekeken, die draaide ook een aantal hele vette platen. Helaas draaide Josh Wink, die Steve opvolgde, behoorlijk saai. Heb het vijf kwartier volgehouden, maar daarna waren we het echt zat. In de andere zalen werd alleen maar rammende techno gedraaid, en dat vonden we ook weinig aan. Vandaar maar besloten om vlak voor Gabriel Ananda naar huis te gaan.

Achteraf had ik toch voor de Bedrock avond moeten kiezen. Daar was het geluid waarschijnlijk ook stukken beter geweest! Weet ik in ieder geval alvast waar ik volgend jaar te vinden ben :)

Page 1 of 1 All times are UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/